Kreeta teematuba ja kooskokkamine 28.03

Meil on suur heameel teatada, et 28. märtsil toimub Tartus eriline Kreeta köögi töötuba, mida juhendab toitumisterapeut ja koolitaja Triin Muiste.
Töötoas valmistatakse Kreeta köögi klassikalisi roogasid ja nauditakse Kreeta saare ainulaadseid veine. Samaaegselt vestab juttu Kreeta Maitsed ja Minos brändi algataja, Eve. Ta pajatab nii Kreeta saare elust kui ka sealsest toidukultuurist. Eve sel suurel Kreeka saarel elanud juba 7 aastat ning tunneb selle paiga kulinaarseid tavasid süvitsi. Samuti on ta oma abikaasaga aktiivne veiniklubiliige ning on õhtusöögile kaasa võtnud valiku Kreeta butiikveinikeldrite veine, mida kõiki ka maitsta saab.
Osalejad saavad ise toite valmistada, uudseid põnevaid maitseid avastada ning mõnusas seltskonnas õhtut nautida. Koolitus sobib nii algajatele kui ka neile, kes soovivad oma teadmisi Vahemere köögist täiendada.
Kui soovid lähemalt tutvuda selle Kreeka saare eriliste toiduandidega, ootame sind osalema!
Ürituse toimub 28. märtsil kell 18.00-22.00 Tartus, Tervisekoolis (Kalevi 108).
Registreerimiseks külasta: https://triinutoidumaailm.ee/kreeta